Gıda ve Hijyen

Geri Dön
Alfa Laval - Hijyenik Santrifüj ve Lob Pompalar
Alfa Laval - Hijyenik Santrifüj ve Lob Pompalar

Santrifüj Pompalar

Azami Kapasite: 500 m3/ saat

Azami Basma Yüksekliği: 190 m

Azami Sıcaklık: (+) 140 oC

Lob Pompalar

Azami Kapasite: 115 m3/ saat

Azami Çıkış Basıncı: 20 bar

Azami Sıcaklık: (+) 200 oC

Ürün Programı

  • Hijyenik Santrifüj Pompalar
  • Hijyenik Lob Pompalar
  • Kendinden Emişli C.I.P. Dönüş Pompaları
  • Sıvı Halka Pompaları

 

Santrifüj Pompalar

  • Düşük NPSH gereksinimi sayesinde asgari kavitasyon riski
  • Belirli modellerde tek tip salmastraya sahip tasarım
  • C.I.P. (Clean In Place) ve S.I.P. (Sterilization In Place)
  • Karışık fazları (sıvı-gaz) transfer edebilme
  • Kendinden emişli, kademeli, yüksek giriş basınçlarına uygun opsiyonel modeller
  • Uygulama gereksinime göre değiştirilebilir çıkış bağlantısı pozisyonu
  • Yanma ve patlamaya karşı korumalı (ex-proof) modeller
  • Aside dayanıklı 1.4404 (316L) paslanmaz çelik gövde malzemesi
  • EHEDG, 3A ve FDA sertifikasyonları
  • Ekonomik ve kolay bakım
  • Hassas ürün transfer edilebilir
  • Kolay salmastra dönüşümü
  • Sessiz çalışma ve düşük güç ihtiyacı
 

Lob Pompalar

  • Yüksek verimlilik
  • Modüler yapı 
  • Kesme kuvvetine duyarlı akışkanlar için ideal
  • C.I.P. (Clean In Place) ve S.I.P. (Sterilization In Place)
  • EHEDG, 3A ve FDA sertifikasyonları
  • Dikey ve yatay bağlantı seçeneği
  • Tam geçişli bağlantılar
  • Akışkanın fiziksel yapısını bozmadan ve darbesiz transfer
  • Ağır hizmet konstrüksiyon
  • AISI 316L paslanmaz çelik malzemeden ıslak gövde aksamı
  • Düşük bakım gereksinimi

Kullanıldığı Uygulamalardan Bazıları

  • Bitkisel yağ transferi
  • CIP sirkülasyonu
  • Çikolata, kek, gofret, fondi hamuru, şekerleme, sakız mayası transferi
  • Deterjan transferi
  • Dondurma, süt ve krema transferi
  • Jöle transferi
  • Maya transferi
  • Salça, ketçap, mayonez, reçel transferi
  • Sıvı yumurta transferi
  • Şampuan ve sıvı sabun transferi
  • Şarap, bira, meyve suyu, içme suyu transferi
  • Şurup, glikoz, fruktoz, şeker transferi