Gıda ve Hijyen

Geri Dön
Bredel - Hortum (Peristaltik) Pompalar
Bredel - Hortum (Peristaltik) Pompalar

                                     CIP Modeller                Endüstriyel Modeller

Azami Kapasite:          8,5 m3/ saat                      108 m3/ saat

Azami Çıkış Basıncı:   16 bar                                 16 bar

Sıcaklık Aralığı:            (-)10-(+)80oC                    (-)10- (+)80oC

Kendinden Emiş:         9,14 m                                9,14 m

Ürün Programı

  • Gıdaya uygun CIP yapılabilir hortum pompalar
  • Direk Akuple Orta Ağır Hizmet Hortum Pompalar (APEX serisi)
  • Ağır Hizmet Tipi Direkt Akuple Hortum Pompalar (BREDEL serisi)

Aksesuarlar

  • Akış dengeleyiciler
  • Emiş akümülatörleri
  • Vakum aparatı
  • Devir sayacı
  • Pompa yağı seviye sensörü
  • Frekans invertörü

Teknik Özellikler

  • Kolaylıkla ve tamamen temizlenebilir tasarım
  • CIP (Clean in Place) yapılabilir 3A ve FDA onaylı modeller
  • F-NBR hortum (FDA, EC ve BfR onaylı) ve Bioprene (FDA onaylı) hortum seçenekleri
  • DIN, ASA ve JIS standartlarında hijyenik bağlantı seçenekleri
  • Kesme kuvvetlerine duyarlı (shear sensitive) ve viskoz akışkanlar için ideal
  • Sıvı sadece hortum iç yüzeyi ile temas halinde
  • Salmastrasız tasarım
  • Viskoz ve/veya hassas sıvıların transferi
  • Yüksek oranda katı partikül içeren akışkanların transferi
  • Dikeyde 9,14m emiş yapabilme kabiliyeti (su için)
  • Çek valf, salmastra yıkama sistemi, kuru çalışma koruması gibi yardımcı ekipmanlar gerektirmez
  • Yüksek emme kabiliyeti
  • Çift yönlü çalışabilme
  • ± %1 dozajlama hassasiyeti
  • Kuru çalışabilme
  • Motor ile direk akuple ağır hizmete uygun tasarım
  • Agresif sıvılar ve gaz içeren ortamlar için özel modeller
  • Endüstriyel uygulamalar için NR, EPDM, Hypalon (CSM) hortum seçenekleri
  • Kolay, düşük maliyetli ve kısa süren bakım

Kullanıldığı Uygulamalardan Bazıları

  • Aroma transferi
  • Diyatomik toprak (Kieselguhr) transferi
  • Dolgu malzemesi transferi
  • Gıda boyası transferi
  • Kuruyemiş parçaları içeren çikolata transferi
  • Maya transferi
  • Mayonez- ketçap transferi
  • Meyve püresi transferi
  • Reçel transferi
  • Tuz çözeltisi transferi